Estrategia Linkbuilding

Published Jun 21, 22
10 min read

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar uw website van andere websites. In SEO worden deze links backlinks genoemd . Door backlinks van hoogwaardige sites te krijgen, kunt u autoriteit aan uw site doorgeven en kunt u hoger scoren op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Volgens Google is een belangrijk onderdeel van het identificeren van welke pagina's relevant en betrouwbaar zijn "begrijpen of andere prominente websites naar de inhoud linken of ernaar verwijzen". Daarom is het belangrijk om linkbuilding te overwegen bij het bouwen van een SEO-strategie. Linkbuilding is een zoekmachine optimalisatie techniek die uw zoekmachine ranking verhoogt. Links zijn een van de belangrijkste manieren waarop zoekmachine algoritmes de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een goed aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud waardevol is. Externe en interne links zorgen beide voor meer zichtbaarheid van uw website. Bovendien helpen links Google en andere zoekmachines bij het crawlen van uw site.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar uw website van andere websites. In SEO worden deze links backlinks genoemd . Door backlinks van hoogwaardige sites te krijgen, kunt u autoriteit aan uw site doorgeven en kunt u hoger scoren op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Volgens Google is een belangrijk onderdeel van het identificeren van welke pagina's relevant en betrouwbaar zijn "begrijpen of andere prominente websites naar de inhoud linken of ernaar verwijzen". Daarom is het belangrijk om linkbuilding te overwegen bij het bouwen van een SEO-strategie.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Stel dat u een geweldig stuk inhoud heeft, maar uw website is vrij nieuw en heeft nog niet veel autoriteit verdiend. Het verkrijgen van links van andere betrouwbare websites is een geweldige manier om Google te helpen uw site als gezaghebbender te zien. Backlinks zijn in wezen stemmen van vertrouwen voor uw site. En omdat pagina's met meer backlinks vaak hoger scoren , is het essentieel om:
  1. Maak inhoud van hoge kwaliteit die het waard is om naar te linken, en
  2. Gebruik strategieën voor linkbuilding om meer backlinks binnen te halen 
Aangezien linkbuilding inspanning kost, zal het eerder vroeger dan later starten van het proces van linkbuilding u een groter voordeel geven ten opzichte van concurrenten en op de lange termijn grote voordelen opleveren voor uw website.

Internal Linkbuilding

Begin met linken van de pagina’s op je website onderling. Als je dat doet dan help je zoekmachines om nieuwe pagina’s te signaleren. Bovendien krijg je meteen meer linkautoriteit op de pagina waar je naartoe linkt. Je hebt zoekmachines verder begrijpen waar een pagina over gaat. Tenzij je een heel obscure nichemarkt aan probeert te boren heb je waarschijnlijk concurrenten die je al voor zijn gegaan. tysk linkbuilding.

Analyseer de links van je concurrenten en ontdek:welke links je kunt repliceren: sommige van de gebruikte links kun jij misschien ook goed toepassen omdat ze van andere openbare en veelgebruikte sites komen. linkbuilding teksten. patronen in de soorten backlinks: je kunt bestuderen welke soorten links je concurrenten naar deze goede posities hebben gebracht en deze eventueel repliceren of namaken.

Maar er is nog een aspect aan dit verhaal: backlinks. Hoe meet je nu het succes van je SEO-strategie? Welke metrics zijn belangrijk en hoe houd je dit allemaal bij? Afhankelijk van je doelen kun je het beste de volgende gegevens bijhouden:organisch verkeer: het aantal bezoekers dat je direct vanuit zoekresultaten krijgt.

zoekwoord rankings: hoe je positie is voor bepaalde zoekwoorden in de zoekresultaten. backlinks: links naar jouw website vanaf andere websites. Er zijn meer dan genoeg gratis tools waarmee je al deze gegevens bij kunt houden. Heb geduld, want een ranking heb je niet in een week. Je hebt geen groot budget nodig om je organische verkeer te laten groeien met SEO.

Het kost je geen bakken met geld maar het gaat je wel veel opleveren (linkbuilding kosten)..

Linkbuilding Tool

Om het meeste uit een linkbuilding campagne te halen, moet je inzichtelijk krijgen waar de huidige links vandaan komen, welke ankerteksten ze gebruiken en welke pagina de meeste links oplevert. Telkens wanneer wij een linkbuilding campagne starten voor een nieuwe klant, duiken we diep in het bestaande link-profiel van het bedrijf - de volledige verzameling links die naar inhoud op de site verwijzen - voordat we zelf gaan beginnen met linkbuilding.We gebruiken onder andere Link-Assistent, SErank, Moz Open Site Explorer en Ahrefs. Bij het uitvoeren van een linkbuilding scan, stellen we onszelf verschillende vragen, zoals: Hoeveel backlinks zijn er in totaal? Zijn die links "dofollow" of "nofollow"? Hoeveel verschillende verwijzende domeinen linken naar de website? Welke soorten sites linken naar de website? Wat is hun autoriteit? Hoe divers is het ankertekstprofiel? Voor welke zoekwoorden scoort de website al als resultaat van het link-profiel? Hoe verhoudt het linkprofiel zich tot de concurrentie? Deze statistiek laat zien hoeveel verschillende links naar verwijzen.

Links zijn in de ogen van Google als ‘een stem op’. Maar Google wil gevarieerde stemmen verdeeld over meerdere stemmers. Zo is PSV van origine van Philips. Philips had vanuit alle websites en dochterondernemingen duizenden keren kunnen linken naar PSV, waardoor PSV hoger komt in de zoekresultaten op iets anders dan "PSV".

Toch telt elk afzonderlijk verwijzend domein voor linkbuilding slechts als één 'stem'. Afhankelijk van de linkbuilding tool die je gebruikt, krijg je een lijst met alle domeinen die naar de site linken. Hieronder zie je een greep van de domeinen die naar PSV.nl linken - linkbuilding preise. Als we naar deze domeinen kijken, dan zien we wie er naar PSV.nl linken en belangrijker nog, wie niet! Het is ook belangrijk om te kijken naar de autoriteit van de sites die naar een website linken.

Als alle verwijzende domeinen een hoge autoriteit hebben, dan kan Google denken dat je link-profiel onnatuurlijk is. Als er variatie zit in de verwijzende domeinen dan blijft de website onder de radar en zal het link-profiel natuurlijk ogen - linkbuilding adult. Kortom, je wil een divers profiel van verwijzende domeinen hebben, want dat is natuurlijk.

Linkbuilding Stappenplan

En sommige recepten-blogs met een lage autoriteit kunnen naar je linken - maar zeker niet honderden tegelijk. seo linkbuilding pakketten. Linkbuilding campagnes moeten een balans bieden tussen verwijzende domeinen met een hoge, gemiddelde en lage autoriteit, zodat de voortgang er voor Google natuurlijk uitziet. PSV is een goed voorbeeld. Het heeft veel sites met een lage autoriteit - die gemakkelijker te verkrijgen zijn - een paar pagina's met een gemiddelde autoriteit en slechts een paar verwijzende domeinen met een hoge autoriteit.

Verdiende links hebben bijna nooit "geoptimaliseerde" ankertekst. Google wil dat je op een natuurlijke manier links verkrijgt, en elke linkbuilding campagne moet natuurlijk ogende ankerteksten hebben. Zoals je kan zien, is het ankertekstprofiel van PSV divers - linkbuilding abonnement. Er zijn meer dan 12. 000 zoekwoordvariaties, waaronder niet-geoptimaliseerde zoekwoorden zoals 'artikel' en 'gezegd'.

Ooit was linkbuilding één van dé manieren om jouw site hoger te krijgen in de Google Rankings. Maar de waarde van backlinks of inbound links devalueert. Is linkbuilding daarmee dan onbelangrijk? Nee. Zeker niet. Je moet alleen , en naar linkbuilding kijken. Daarvoor geven we je 7 linkbuilding tips. Tip 1.

Bouw aan de links naar, van, binnen en zelfs buiten jouw website. Wil je direct aan de slag, maak dan een keuze aan welke links je specifiek wilt werken. En wil vooral niet alles tegelijkertijd aanpakken. Inbound links = Naar jouw website Outbound links = Vanaf jouw website Interne links = Binnen jouw website Social links = Binnen Social Media Tip 2: Ga voor veilig linkbuilden Een van de belangrijkste linkbuilding tips: zo veel mogelijk inbound links of backlinks krijgen, is niet alleen een gedachte van vroeger.Links inkopen via ‘speciale’ dienstverleners. Clicks op links inkopen via een buitenlandse partij. Of websites bouwen, specifiek om links naar jouw website te genereren. Google kent deze technieken en straft ze keihard af. Doe het niet. Tip 3: Richt je op social Social media worden voor Google. Via social links ziet Google of jouw website populair is.

Campaña De Linkbuilding

De link kan afkomstig zijn vanaf je eigen social media-kanaal of via een post van iemand anders. Google Analytics benoemt social media als een eigen authentieke bron van herkomst. Daarmee laat Google de zien voor deelbare inhoud. Het voordeel van social media is dat ze je in staat stellen om relatief makkelijk in contact te komen met een groot netwerk.

Het creëren van links is belangrijk, maar het kan gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet. In dit artikel delen we onze white hat tips met je voor het bouwen van links. Elke betrouwbare SEO weet dat “link building” – hoewel het nodig is – potentieel gevaarlijk kan zijn - hq linkbuilding pakketten.

Toch blijven links van hoge kwaliteit de enige grote ranking factor die gebruikt wordt door zoekmachines. cheap linkbuilding agency. Google heeft zich ontwikkeld tot een punt waar het gewoonweg niet mogelijk is om lukraak links naar een site te creëren en dan een ranking te verwachten. Probeer het en je zult door hen op een strafmaatregel worden getrakteerd.

Hier komen de vijf manieren die ik het meest gebruik. Zoals met elke techniek, moet je voorzichtig zijn met gastbloggen. Hoofd webspam van Google, Matt Cutts, verklaarde: “gastbloggen is een gepasseerd station”, maar dat is slechts gedeeltelijk waar. Google heeft verschillende grote blognetwerken uit haar zoekresultaten verwijderd. De reden die daarvoor werd gegeven, was om daarmee af te kunnen rekenen met de vele spammy gastblogs die daar te vinden.

Waarschijnlijk zal Google zijn algoritme blijven verfijnen om nog meer van deze uiterst onbetrouwbare fora met gastblogs uit te roeien. Maar er is – en zal – een sterke en authentieke kant van gastbloggen blijven bestaan. Dat is waar ik het over heb. Gastbloggen is op zich geen methode om gastbloggers te verwerven.

Linkbuilding Service

In plaats daarvan vertrouwen ze er simpelweg op dat je uitstekende content produceert, die hun lezers geweldig zullen vinden. Wanneer je als auteur genoemd wordt of de gelegenheid hebt om andere artikelen te noemen die je geschreven hebt, dan kun je aanspraak maken op een link. Laat me een ding duidelijk zeggen over gastbloggen en de relatie met backlinks.

Op het moment dat je daarvoor gaat, zullen websites en redacteurs weten wat er gebeurt. Je wordt weggestemd. Maar als de context, content en het onderwerp van je gastpost het vereisen, dan kun je naar je eigen materiaal linken. Het doel is om zo behulpzaam, duidelijk en informatief mogelijk te zijn.

Wanneer je andere invloedrijke mensen in je bedrijf hebt die bekwaam en bereid zijn te schrijven, moedig hen dan aan om ook aan gastbloggen te gaan doen. Gastbloggen is een krachtige methode om je persoonlijke merk te laten groeien en het levert in algemene zin rendement voor het bedrijf op.

De beste manier om je content te promoten is via sociale media. Wanneer je je content promoot, zul je er links voor terug krijgen. In mijn voorspellingen schreef ik “sociale media zal de hoeksteen van het bloggen worden. pbn linkbuilding.” Dit is een veilige voorspelling, omdat het al aan de gang is.

Stuur DM’s naar mensen die je noemt in je link of post (zie het onderdeel “Vraag om Links” hieronder voor meer details betreffende deze techniek) Dit is een indirecte manier om links te verkrijgen. Sociale posts zijn geen links en ze bezitten niet dezelfde ranking-impact als links. Maar wanneer je je content deelt, zullen anderen het lezen, opmerken en er links voor maken.

Linkbuilding Bureau NijmegenLaat me dit illustreren met een voorbeeld. Buzz, Sumo heeft de meeste sociaal gedeelde artikelen van Zoekmachineland - linkbuilding betekenis. Hier zijn de top drie resultaten.•Het eerste artikel is 15. 172 keer gedeeld•Het tweede is 10. 318 keer gedeeld.•Het derde is 8. 868 keer gedeeld. Hoe vertaalt dit delen zich nu in backlinks? Het eerste artikel heeft 18.

456 domeinen. De tweede heeft 5. 017 backlinks van 461 domeinen. De derde heeft 2. 626 backlinks van 385 domeinen. Er is een direct verband tussen het aantal keer dat de artikelen gedeeld zijn en de kwantiteit van de backlinks. Veel SEOs verklaren trots, “Je moet je links verdienen!” Daar ben ik het mee eens, maar dat betekent niet dat iedereen opeens toevallig jouw content ontdekt.

Onthoud dat je niet hoeft te smeken om retweets of delen. Wanneer jouw content goed genoeg is zullen mensen het toch wel willen delen. 4. Vraag om Links Op het eerste gezicht lijkt het erg onverstandig om te vragen om links. In de realiteit is het een van de makkelijkste manieren om links te krijgen.

Denk je dat dit interessant kan zijn voor je lezers?” De meeste efficiënte manier om te vragen om links, is door het benaderen van mensen die je persoonlijk kent. Het komt een beetje eng over om zomaar links te gaan vragen aan mensen die je niet kent. Het zou kunnen werken, maar het is veel minder effectief.

Brancheleiders herkennen andere brancheleiders. Wanneer je naam eenmaal bekend wordt in je niche, zullen mensen denken dat ze je kennen ook al hebben ze je nog nooit ontmoet. Ze veronderstellen misschien dat ze je hebben ontmoet op een conferentie of dat ze je naam hebben zien staan op een sprekerslijst van een workshop.

Linkbuilding Internationaal

Je zal vertrouwen en respect van de groten in je branche krijgen en je artikelen zullen nog meer worden gedeeld. Je hoeft er dan waarschijnlijk niet eens meer om te vragen. 5 (affordable linkbuilding agency). Ontwikkel je Persoonlijke Merk Het creëren van links kun je meteen in gang zetten. Het ontwikkelen van je persoonlijke merk is een techniek die echter veel meer tijd in beslag neemt.

Het is niet makkelijk en kost zeker veel tijd. Maar het uiteindelijke resultaat is geweldig! Het ontwikkelen van mijn eigen merk, door middel van ploeteren en hard werken, zorgt ervoor dat mijn marketing nu een stuk gemakkelijker is. Ik kan in principe mijn bedrijf laten groeien met de kracht van mijn eigen merk.

Net zoals andere manieren van het creëren van links kost deze techniek tijd. Het is moeilijk om te onderzoeken hoeveel backlinks je genereert naar aanleiding van je eigen merk. Maar wanneer je naam en merk populairder worden, zal je een correlerende stijging zien in het aantal backlinks naar je persoonlijke of bedrijfswebsite.

Ook al is het verdienen van links veel arbeidsintensiever, het is nog steeds belangrijk. Je kunt simpelweg geen top-ranking met je website behalen zonder het genereren van links van top kwaliteit. Wanneer je deze vijf technieken gebruikt, zal de ranking van je website hoger worden dan je ooit had gedacht.

Hoe werkt linkbuilding?

De beste manier om uw autoriteit te vergroten door middel van linkbuilding, is door backlinks te verdienen van geloofwaardige, hoogwaardige websites. Als je heel veel backlinks hebt, maar ze komen van spamachtige, irrelevante sites, zullen ze je waarschijnlijk niet helpen om beter te ranken. Er zijn veel manieren om backlinks te verkrijgen, waaronder:
  • Gastbloggen
  • Promotie via sociale media
  • Handmatig bereik
  • Backlinks van concurrenten nastreven
We zullen binnenkort ingaan op specifieke strategieën.  Maar houd er rekening mee dat backlinks niet alles zijn. Eerst en vooral moet u zich concentreren op het maken van nuttige inhoud van hoge kwaliteit.  Bij het onderzoeken van manieren om je positie te verbeteren, kan het benutten van de kracht van linkbuilding een uitdaging zijn voor zowel beginners als ervaren professionals. Het kan echter een van uw krachtigste hulpmiddelen zijn voor organisch succes.

Natuurlijke links van andere blogs of sites

Natuurlijke links komen meer organisch voor van lezers die uw website tegenkomen, inclusief een link op hun blog of website zonder dat daarom wordt gevraagd. Met dit linktype vraag je andere webmasters of gebruikers niet om je een backlink te geven. De meeste natuurlijke links staan ​​niet in gesponsorde of betaalde inhoud en zijn ook zonder trackingparameters. Ze worden meestal toegevoegd aan de inhoud van een andere blogger of webmaster met de bedoeling waarde te bieden aan hun lezers.  Dit betekent dat de kans groter is dat u natuurlijke links ziet in video's, blogposts, afbeeldingen en andere productvermeldingen op iemands website. Het hebben van een natuurlijke link terug naar uw website wordt in ieder geval als een "goede link" beschouwd en wordt ook wel een van de veiligste technieken voor het bouwen van links genoemd. Natuurlijke links zijn ook een van de beste en meest efficiënte manieren om uw blog of uw website te promoten.

Navigation

Home

Latest Posts

Kinderen Kopen Een Huis Nieuwveen

Published Sep 28, 22
4 min read

Glazen Schuifwanden Voor Veranda

Published Sep 26, 22
10 min read

Veranda Met Openschuivend Dak

Published Sep 23, 22
6 min read